Crnogorska Pravoslavna Crkva

Otpadnik/ci

Otpadnik/ci

Piše: Bulat Bulatović

Trovač, farisej, Boki XIII , jadikuje i kaže da se moli za nas ,,rušitelje” i da mi ne znamo što činimo, i moli se dragome Bogu za nas.

Julijan Bojo Apostata, osoba sa završenom osnovnom školom, nije naučio fundament svog skromnog obrazovanja. Lagao je Crnogorce kako mitropolit Mihailo neće i ne želi da se podigne spomenik vladici Antoniju, narušavajući jedinstvo CPC, a zajedno je bio u istom projektu sa svojim murtedima od kvazi svještenika, ubijeđen sam da nijedan od sljedbenika mu ne zna značenje ovog izraza pa neka iskoriste google pretraživač.

Kada je vidio da Crnogorska pravoslavna crkva priprema prijenos posmrtnih ostataka u monumentalno zdanje kakvo dolikuje mitropolitu Antoniju, i da niko to ne može da zaustavi, pade na prvom udžbeniku iz osnovne škole Bukvaru, pa pripremne radove nazva rušenjem. Ja mu i ne zamjeram na neznanju jer je srednje obrazovanje stekao na način što ga je jedan časni Crnogorac i intelektualac po kojem sada pljuje, i olajava ga kao i svakog drugog neistomišljenika, i dobročinitelja, prije četvrt vijeka kada je Bojko Borisov imao svega 15 ljeta, dakle bio je junoša, uzeo za ruku, i odveo u cetinjsku srednju mješovitu školu i završavao mu vanrednim putem zvanje električara, dakle III stepen SSŠ.

Pogriješio je taj dobri moj prijatelj (jer to srednje zvanje što mu je ,,dao” , nije znanje pravog zanatlije, jer je bilo površno, a dokazalo se ,,jučer” kada trinaesti Boki ne zna da se tokom pripremnih građevinskih radova mora srušiti prilaz kako bi novoizgrađena grobnica bila postavljena).

Bojo to nazva bistom, pokušajem postavljanja biste. Ono što Bojko dobro zna da radi jeste da spletkari, i obmanjuje dio javnosti kojeg je sve manje uz njega, a najbolje što zna da radi jeste da pljune u pijat iz kojeg je do jučer jeo.


To je njegov moralni kod, jer bez dobrog domaćeg odgoja opet se vrnusmo kod onog obrazovanja vanredne SSS (Srednja stručna škola), i dobrog Crnogorca, onog, koji mu pomože da ima ,,ćagu” zanatlije bez pravog alata i finalnog proizvoda (nije mu bilo potrebito ni to zanimanje ,,zanatlije”), jer za izdaju dobročinitelja, crkve i mitropolita to nije bilo neophodno za dalji život jednog parazita na društvenom tkivu zajednice kakav je Boki ,,streetboy”.

Spletkaroš sa ulice , do jučer iz crkve, mora da naškodi crkvi na način što poručuje da niko neće sahranjivati svetitelja. Opet je pao na ispitu znanja i umišljenog zvanja mitropolita. Je li neko svetac ili ne, ne može ulica da odlučuje, već crkva!

Crkveni ceremonijal je spreman, i biće veličanstven, a za ono za šta si se do jučer lažno zalagao dok si bio član CPC, možeš da opstruiraš samo na jedan klošarski tebi svojstven način, a to je da pokušaš da oskrnaviš zemne ostatke mitropolita Antonija na groblju, a satanisti u mantiji lažipravoslavnom popu pored tebe to nije nikakav moralni problem.

Ali Bojo, bojovniče sa sokaka za pravno nasilje neslobodu i pošast Crne Gore i Crnogoraca, konsultuj nekog od advokata, znaćeš da je to zakonom kažnjivo, nalazi se u katalogu KZCG, a nakon izgradnje grobnice mitropolitu Antoniju, koji crkva privodi kraju, možeš samo da izvedeš neki atak na taj spomenik, pod okriljem tmurne noći, no zna svako da to tebi ne basta, ali znaj da niko od tvojih sljedbenika (građana) to neće uraditi za tebe! Jer to ne mogu biti Crnogorci!

Jer, Crnogorci, a ponajbolje Cetinjani njeguju lik i djelo našeg vladike Antonija!

Nakon Lučindana ljeta Gospodnjeg 2023. godine, kada crkva i vjernici odaju počast našem mitropolitu Antoniju kroz spomenik kakav vladici Antoniju i dolikuje, ti ćeš ostati samo jedan sve tanji oblak među otpadnicima.

Znam koliko ćeš i trajati kao lažnjak od mitropolita, to je period dok sponzori ne kažu da nijesi uspio donijeti nijedan značajniji anticrkveni i anticrnogorski rezultat!

Biće bježanije među murtedima (da se razumijemo, niko ne vrijeđa nijednog civila i građanina kojega indoktriniraš, misli se na popove sa džade, a nijesu vrijedni spomena koliko i ti). Zašto se tobom uopšte baviti treba?

Mora se ljudima pojasniti latinska izreka koja tebe najbolje oslikava: ,,Foris cato, intus nero.”

Njihovo je pravo da u tebi još malo vremena vide svog duhovnog vođu! Ali i naša misija je ljubav i sloga među Crnogorcima, i spasenje svake duše kroz jasno demaskiranje tvog lika i nedjela!

Nema tog novca Bojo, pa makar bio onolike vrijednosti koliko si oštetio CPC da će se ikada naći u nas, u crkvi ijedan munafik, koji će te vrnuti iz reda laika pod okrilje CPC.

Ko ne vjeruje meni, vrijeme je majstorsko rešeto, tražiće Bojo angažman u SPC, samo ne znam đe, ali nemoj se više sa satanistom moliti za nas, nastavi i moli se za Porfirija srpskoga, Kirila ruskoga, i Kirilenka Bojovića – to je tvoj ,,crnogorski” doprinos Crnoj Gori!

Message
x